Essence tekuté rtěnky

Určitě všichni víte, že vyšla novinka od essence – tekuté rtěnky. Nepočítala jsem s tím, že to bude nějaký zázrak, ani jsem po ní moc netoužila, ale když jsem na ni narazila v obchodě, jednu jsem si přece jen vzala. Mají šest odstínů a nevím, jestli v nejbližší době plánují rozšířit svůj sortiment. Každopádně, líbí se mi barvou všechny, ale na zkoušku jsem si vzala jednu.


Na fotce nejsou odstíny čísly po sobě, proto jsem je raději vypsala.
Odstíny zleva: 01 colour party, 02 beauty secret, 05 peach party, 04 show off!, 06 make a statement, 03 almost real.

 Já jsem si vzala číslo 05 peach party, ale rozhodovala jsem se, jestli si mám vzít ještě 02 beauty secret, ale na mých rtech odstín vypadal skoro stejně jako mé rty.
Tekutá rtěnka mi přijde spíše jako lesk, moc nevydrží, ani ne po půl hodině jí mám dole, obrys barvy zůstává. Konzistencí je to také spíše jako lesk, sice nelepí ale ani na rtech nedrží (není matná).

Balení je takové obyčejné, aplikátor je také klasický, ale barva se s ním nanáší pěkně. Musím ale uznat, že klasické rtěnky od Essence mi vyhovují víc, než tyto tekuté.




A takto vypadá na mých rtech.


Máte také nějakou zkušenost s těmito tekutými rtěnkami?



3 komentáře:

  1. ty jo, já prolézám drogerie jak had a těhlech jsem si ještě nevšimla :O jsem já možná?! :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ony tam jsou teď nové, taky jsem je viděla poprvé, jinak jsem se dívala už ve více drogerkách a zatím tam nebyly :D ale už by je měli mít normálně v DM :)

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři

Návštěvnost blogu