Mix it!

Projekt Mixit znám už celkem dlouhou dobu, ale nikdy jsem se o něj nezajímala více, než bylo třeba. Před týdnem mi ale „ruplo“ v hlavě, a řekla jsem si: „Že bych si objednala mixit?“. Nikdy mě toto nenapadlo, protože jsem si řekla, že je to vlastně směs musli jako každé jiné. Nakonec jsem to ale zkusila, protože se mi zamlouvala varianta, že si mohu namixovat, co mám ráda. V obchodě mají sice stejnou gramáž o hodně levněji, ale vždy tam není jen to, co máte rádi, mně třeba ohromně vadí v těchto směsích hrozinky, a vybírat je v každém soustu je vážně otrava.


Každopádně na hlavní stránce si můžete vybrat už namixované směsi a objednat si je, nebo si zcela vyberete podle svých představ! Nejprve vyberete základ vaší směsi tj. ovesné vločky, cereálie apod. Já jsem si vybrala „zobací variaci“ která se skládá z ovesných, pšeničných a pohankových lupínků, kukuřičných lupínků a ječných vloček. Poté si můžete vybrat sušené ovoce, ořechy a další dobroty. Dala jsem tam: sušené brusinky, kokos, kešu a makadamové ořechy, čokosrdíčka, kakaové polštářky, lískové oříšky v mléčné čokoládě a skořicovou vlákninu. Můžete si tam přihodit kolik gramů čeho chcete, vše záleží na vás. Já jsem tam naházela to, co mám ráda, ač se to k sobě moc nehodilo, ve finále mi to dohromady chutná. Dala bych tam možná i více věcí co mi chutná, ale zase jsem to nechtěla přehnat s cenou, která podle mě je celkem drahá.

Celá směs přijde zabalená v igelitovém sáčku, který je ještě v kartonovém pevném tubusu dle vašeho výběru při objednávce. Mně se nejvíc líbil tento růžový, co jsem si vybrala a ještě modrý – ten si vezmu příště. Celá směs váží 650g a stála přesně 199,- Kč. Poštovné jsem měla zdarma, protože jsem si objednávku vyzvedla na pobočce Sklizeno v Galerii Fénix v Praze. Počítejte s tím, že každá směs má jinou gramáž, která se pohybuje od 600-750g, podle toho, co si do ní dáte a cena je také vždy jiná.


Já jsem jinak velmi spokojená, už mám půl sáčku pryč, protože směs zobu prakticky celý den, mám na nic chuť nejen ke snídani a ke svačině ale jen tak si nasypu do ruky, když mám na něco chuť. Podle mě je cena trošku přemrštěná, protože za 200,- Kč si koupíte v obchodě minimálně dva až tři pytle 650g musli, ale jak říkám, vše záleží na kvalitě a hlavně zde si vyberete opravdu to, co chcete a nemusí to obsahovat vůbec žádný cukr, což v obchodě rozhodně bude, i když tam bude mega etiketa bez cukru :D. Na etiketě je vlastně napsána i gramáž tuků, sacharidů, vše vám spočítají. Nakonec si svou dobrotu můžete pojmenovat, což mi přijde super, hlavně když ji chcete někomu věnovat :)


 Rozhodně plánuji objednat si další směs, asi zkusím zase namíchat něco jiného. Kdybyste i vy chtěli, vše najdete na stránkách zde



Zkoušeli jste také Mixit? :) 



13 komentářů:

  1. Jé, směs v misce vypadá opravdu kouzelně! Přemýšlela jsem o vlastní směsi, ale ještě jsem se neodvážila, tak uvidím do budoucna. :)

    GIVEAWAY ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus! Cena je tedy podle mě vyšší ale už nechci jiné musli :)

      Vymazat
  2. Směs vypadá úžasně, hlavně v té mističce :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) a ještě lépe chutná, hlavně s jogurtem!

      Vymazat
  3. Chci mix it vyzkoušet už dlouho, myslím, že do nich co nejdříve půjdu :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jdi, pokud ti tedy nevadí dát za to víc peněz, než v obchodě.

      Vymazat
  4. Mix it jsem vyzkoušela asi rok zpátky a nemůžu si to vynachválit :) Je skvělé, že si mixík složíš vlastně sama :)

    www.maredifragole.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. O Mix it som ešte nepočula , ale vyzerá to veľmi zaujímavo. Sledujem tvoj blog cez GFC :-) Veľmi máš pekný blog.
    www.londongirl01.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, že jsi se stala mou pravidelnou čtenářkou :)

      Vymazat
  6. Mix it je super, na Vánoce je to i jako super dárek pro kámošky, které žijí zdravě :)
    Podívej se na můj blog, kde právě probíhá soutěž http://blogbeautybyk.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, jako dárek je to taky super, jen bych se bála míchat to kdybych nevěděla, co dotyčný má rád a co ne :D

      Vymazat

Pravidelní čtenáři

Návštěvnost blogu