Sweater Weather Tag


1. Oblíbená vůně svíčky?
Na podzimu nejvíc miluji svíčky! Svíčky doma mám celý rok, jsem na ně ujetá, ale podzimním obdobím to pro mě začíná ještě víc. Miluji hlavně jablkovo-skořicovou vůni, ale co si budeme namlouvat, všechny skořicové svíčky opravdu příjemně nevoní, někdy je to moc vtíravá vůně, takže mám ráda i kokosovou a vanilkovou klasiku.


2. Káva, čaj nebo horká čokoláda?
Nejraději mám jakékoli čaje ale převážně zelený nebo opět jablkovo-skořicový. Na nachlazení potom mám nejraději zázvorový čaj z čerstvého zázvoru s medem a citronem. Nepohrdnu ale i horkou čokoládou či kakaem s mini marshmallows, zachumlat se pod deku a sledovat nějaký film, nejlepší atmosféra.

3. Tmavé rty nebo výrazné linky?
Já své líčení podle ročního období převážně neměním. Líbí se mi vínové a tmavé rtěnky, ale nemám na ně odvahu je nosit a jelikož chodím do školy, tam už vůbec ne.


4. Oblíbené jídlo v tomto období?
Na podzim doma děláme dýňovou polévku, kterou miluji! Jinak dost jím jablka, hrušky, mandarinky, pomeranče.. prostě takové to podzimní ovoce. Ráda také na podzim peču mrkvový dort se skořicí a ořechy.

5. Jaký je podzim tam, kde bydlím?
Nádherný. Jelikož je tu spousta parků a na náměstí dlouhá alej, všude je spadané barevné listí. Procházky v tomto období mám moc ráda, občas si seberu nějaký ten list a nebo pár kaštanů, sednu si na lavičku a kochám se barevnou krásou kolem mě.


6. Klobouky nebo šály?
Z módního hlediska se mi líbí obojí, ale já klobouky nenosím, upřímně mi celkem sluší, ale nějak se v nich necítím. Preferuji spíše šátky nebo šály, letos frčí široké šály, ale já už mám okouknutou jednu takovou "akorát" dlouhou, tak snad si jí brzy pořídím.


7. Nejoblíbenější svetr?
Minulý rok jsem si koupila černobílý pruhovaný svetr, který zdobí u límečku dva knoflíky a musím říct, že je moc příjemný a je mi v něm krásné teplo. Jinak ráda nosím takový béžový se srdcem, které je vyobrazeno stříbrnými a bílými kuličkami, které jsou na svetru přišité.


8. Oblíbený lak na nehty?
V tomto období mám nejraději vínové, burgundy laky na nehty, ale líbí se mi i nude hnědé barvičky, které se hodí ke všemu.


9. Úzké džíny nebo legíny?
Legíny nenosím, mám jich pár ale spíš na léto, takže určitě úzké džíny, které jsou v kurzu asi pořád.



10. Oblíbená podzimní TV show?
Já koukám na Pretty little liars, ale jelikož mají pauzu až do ledna a Halloweenský speciální díl nebude, tak mi asi zůstane jen stará dobrá česká Ulice :D.

Co máte nejraději na podzim Vy? :)


13 komentářů:

  1. Moc pěkný článek. :)
    Já to jsem vypisovat nebudu, ale pokud budeš chtít, tak se koukni na můj nový podzimní článek a třeba se dozvíš. :)

    www.forestsilence.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný tag. Tagy čtu moc ráda, a ten tvůj se povedl :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé, krásně napsané. Po přečtení tohoto tagu mám hned takovou podzimní náladu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný článek! Vínové rtěnky mám také moc ráda a u mě tedy frčí i klobouky! :)
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) mně se klobouky také líbí, ale nenosím je :)

      Vymazat
  5. Krásný tag! Vždycky takové články moc ráda čtu :)
    Je skvělé, že tu máme konečně období čajů..... Jsem jejich milovníkem a podzimní den běz černého nebo zeleného čaje si nedokáži představit :)

    Mare di Fragole

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) já také ráda čtu tagy od ostatních. Jinak čaje mám ráda ve studenějších obdobích, třeba už teď, nebo když jsem nachlazená tak piju litry denně :D

      Vymazat
  6. Jelikož toto období patří k mým oblíbeným, líbí se mi moc i tento tag. Podzimní nálada z něj přímo dýchá. Jinak zázvorový čaj taky můžu, mňam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) přesně tak, a já bych si zase dala tu tvou dýňovou polévku!

      Vymazat
  7. Můžu se zeptat jaké svíčky kupuješ? Já jsem totiž za 1) strašně moc ujetá na cokoli, co voní a za 2) jsem také blázen do svíček (docela se divím, že mi doma ještě nic neshořelo), ale pokaždé, když se rozhodnu si koupit voňavou svíčku, nikdy to nefunguje tak, že by po zapálení provoněla celou místnost (nebo alespoň její část), ale voní pouze ten vosk, když si k němu čuchneš ze vzdálenosti cca 5 milimetrů (potom, co tu svíčku zhasnu, samozřejmě, zas tak drsná nejsem, abych strkala nos do ohně :D )
    Jane z janepise.blogspot.cz || Proč mít nikým nečtený blog

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři

Návštěvnost blogu