Urban Decay Naked 3 palette



Dnes přináším novinku, kterou jsem si zakoupila včera v Sephoře v Palladiu. Jedná se o paletku od Urban Decay, kterou určitě všichni znají, Naked 3. Dlouho jsem se rozmýšlela, jestli si jí mám koupit, dokonce jsem na ní koukala v srpnu v Paříži, a už jsem jí měla v ruce, jenže jsem si pak uvědomila, že by mi těch 50€ docela chybělo, protože jsem s sebou přebytek euro neměla.
Spousta lidí také ví, že tento víkend probíhají Dny Marianne, které jsem nejprve neřešila, i když jsem věděla, že do Sephory na všechny značky tam je sleva 20%, ale zase mi přišlo zbytečné si koupit časopis za 100,- Kč a využít z něj jednu slevu. Když už jsem byla skoro napevno rozhodnutí, jsem onemocněla a vůbec jsem neměla chuť lítat po obchodech, takže jsem celý plán zavrhla. Včera jsem ale přeci jen šla kolem obchodu s časopisy a zahlédla jsem ho tam, tak jsem si ho koupila a do té Sephory jsem si zajela.


Už na Černém Mostě bylo celkem dost lidí, a ty fronty obzvlášť na Pandoru, byly neuvěřitelné, jak kdyby lidi šetřili na Dny Marianne a šli vykoupit celý obchod :D Nicméně, v Palladiu v Sephoře to nebylo až tak zlé, vzhledem k tomu, kolik je tam lidí v „normální“ dny. V Sephoře jsem ihned šla ke stojanu s Urban Decay, kde se mě ihned ptala prodavačka, o co mám zájem, paletku mi vyndala a snažila se mi vnutit něco dalšího, ale já si vzala jen paletku a šla jsem hned k pokladně, ještě jak mi nebylo dobře, jsem tam nechtěla trávit více času než bylo nutné. 

Koukám, že jsem se rozepsala o všem možném, ale o paletce skoro zatím ani slovo. Naked 3 má krásné rose gold odstíny, které mám nejraději. O pigmentaci se nemusím zvlášť rozepisovat, recenzi na paletku udělám později, nyní přináším pár fotek.







Uvnitř v obalu paletky byly ještě vzorky primerů od UD, což mi přijde super, a těším se, až je vyzkouším.



Akorát si myslím, že aplikace bude nic moc, protože když propíchnu tento obal, tak se bojím, že primer vyschne.

U pokladny mi byla odečtena sleva 276,- Kč a dostala jsem miniaturu řasenky Sephora, vzorek dámské vůně od Paco Rabanne Olympea, a pánský vzorek vůně Hugo Boss. Oba vzorky voní úžasně, mám v plánu si Olympeu koupit v plném balení, až spotřebuji svou stávající věrnou Chanel Chance.


A co vy, jakou máte zkušenost se značkou Urban Decay?







5 komentářů:

  1. Vítej na blospotu, kamarádko :D Nakonec ti to stejně nedalo, viď :) A že se ani nedivím :D

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, Naked paletky vypadají opravdu dobře a tahle se mi líbí asi nejvíc - ty odstíny jsou opravdu krásné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) právě, já si tuhle vybrala protože tyhle odstíny využiji nejvíc, nelíčím se tmavými odstíny, jinak bych sáhla už i po jiných paletkách třeba i po barevnějších ale to nevyužiji na každodenní líčení :)

      Vymazat

Pravidelní čtenáři

Návštěvnost blogu