Vyvolej.to

Jednou úžasnou věcí, kterou si můžete opět vytvořit sami jsou fotky na internetové stránce vyvolej.to. Jsou to polarodiové fotky o rozměrech 8x10 cm. Jedna fotografie stojí 9,- Kč. Můžete si rovnou vybrat fotografie z instagramu, nebo je nahrajete z počítače. Můžete si objednat i fotografie o rozměrech 10x15 cm za 17,- Kč nebo 13x18 cm za 29,- Kč. Nevýhodou je, že si musíte objednat alespoň 12 fotografií od každého rozměru. Já jsem si chtěla k mému balíčku fotek 8x10 cm vyvolat i fotografii 10x15 cm, ale bohužel to nešlo, což mě mrzelo, protože jsem nechtěla dalších 12 fotek o těchto rozměrech. Záleží pouze na vašem vkusu :)

Já jsem si chtěla objednat jen těch 12 fotografií o rozměrech 8x10 cm, protože jsem to chtěla pouze vyzkoušet jak to bude vypadat a podobně, ale nakonec jsem se rozvášnila a vyvolala jsem si jich 30. Celá objednávka mě stála 270,- Kč bez poštovného, protože jsem si zvolila osobní odběr v Praze, který byl zdarma. Poštovné jinak stojí 37,- Kč, což mi nepřijde nic závratného, naopak je to jedno z nejlevnějších poštovných co jsem na e-shopu viděla.

Fotografie přišly v tomto tvrdém kartonu, který je na levém okraji ozdobený barevným proužkem (vždy přijde jiná barva, nemůžete si vybrat která zrovna dorazí) a celé je to svázané gumičkou. Mně osobně se tento jednoduchý obal moc líbí.




Celkově mám z fotografií velkou radost, moc se mi líbí a těším se, až se mi budou vyjímat na mé stěně, kam je plánuji pověsit na provázek. 

A co vy, zaujal vás tento styl fotografií? :)


5 komentářů:

  1. Krasne fotky a diky za tip, asi si takhle par fotek vyvolam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec za co, právě proto jsem se o to chtěla podělit, abyste si mohli i vy takhle pěkné fotky vyvolat :)

      Vymazat
  2. Je to moc hezký, tak mě napadlo, že by to mohla být hezká výzdoba domů :) třeba si dolů napsat datum a pověsit to za kolíčky na šňůrku někam na stěnu / poličky :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) přesně tak to mám v plánu také udělat :)

      Vymazat

Pravidelní čtenáři

Návštěvnost blogu