Kosmetické novinky #1

Dnes vám ukážu něco nového, co jsem si za poslední dobu koupila. Není toho nějak moc, ale průběžně bych tuto rubriku do blogu zařadila. Můžete mi sami dát dolů do komentářů vědět, jestli něco z těchto věcí vlastníte a jak jste s produktem spokojení.


První věcička je barevný gel na obočí od značky Alverde. Už dlouho jsem na něj koukala v obchodě, protože je dost chválený, ale ještě jsem ho nikdy neměla. Nakonec jsem si ho už konečně vzala, protože jsem si chtěla koupit barevný gel od essence, ale nakonec jsem se rozhodla pro tento, tak uvidíme, jaký bude. Mám ho v odstínu 02 Braun - tedy tmavě hnědý, ještě dělají světlejší variantu pro světlovlásky. Cena 90,- Kč.


Druhá věcička je tužka na oči od značky essence z kolekce Come to town. Koupila jsem jí ve výprodeji za 20,- Kč protože se mi moc líbila. Barvička je tmavě vínová se třpytkami, a vypadá moc pěkně, je hezky měkká, krásně se aplikuje. 

 
Na ruce vypadá spíše do hněda, ale je opravdu temně vínová.


Třetí věcí je quatro paletka také od essence z kolekce Come to town. Sehnala jsem jí také ve výprodeji za 50,- Kč. Moc se mi líbily tyto podzimní až zimní studené odstíny. Je tam ale také krásná teplá zlatá barvička, která se určitě na podzimní líčení neztratí. Musím říct, že mě poslední dobou essence překvapuje, protože stíny mají super pigmentaci. Stříbrný stín je úžasný na rozjasnění do vnitřního koutku.




Čtvrtý produkt je opět paletka od značky essence. Velmi chválená paletka z kolekce All about.. já mám paletku All about Bronze. Ještě se mi docela líbí All about Roses a All about Grey. Jelikož mám paletku Naked, tak bych asi All about roses moc nevyužívala, protože tam jsou dost podobné stíny a celkově v té paletce jsou obsaženy stíny dost si podobné. Grey paletku bych využila také hodně málo, protože je spíš na kouřové večerní líčení, ale musím říct, že se mi taky moc líbí. U mě ale rozhodně vyhrála All about Bronze, protože miluji třpytivé hnědé stíny a tady jich je rovnou osm a jsou opravdu krásné a opět ta pigmentace? Super! U mě je to rozhodně super produkt, nevím jak vyhovují někomu jinému. Paletka stála 120,- Kč.




Dále tu mám opět stíny, ale od značky Miss sporty. Tuto značku upřímně vůbec nemusím, používala jsem od Miss sporty produkty tak když mi bylo 13 let, ale tyto mono stíny mě zaujaly - opět ve výprodeji, protože vypadaly moc pěkně. Jsou to zase hnědé barvičky, na fotce vypadají obě dost podobně, ale jedna je temnější, víc čokoládová a bez třpytek a druhá je karamelová se třpytkami. Musím uznat, že pigmentace také není vůbec špatná, uvidím jak budou držet na oku. Jsou to odstíny 115 Whisper a 118 Emotion. Jedny stály 25,- Kč.



Dobře, už končím s očními stíny a vrhám se na produkt také velmi oblíbený. Je to Baby lips, který je asi stále v kurzu. Já vlastním od minulého roku Baby lips tři, jeden červený, růžový a obyčejný. Červený je můj nejoblíbenější, ale už jsem ho spotřebovala. Růžový mám ještě skoro celý, ten mě nějak neoslovil a dělá mi na rtech šupinky a obyčejný modrý pěkně hydratuje, takže ho používám na rozpraskané rty a také je skoro spotřebovaný. V drogerii jsem objevila tři "nové" Baby lips, spíše s novou vůní. Měli růžový s příchutí sněhových vloček, perleťový s příchutí horké čokolády a červený s příchutí sladkého vánočního jablka. Zvolila jsem červený, protože jsem pro něj stejně šla, tak jsem vyzkoušela tento nový, voněl mi z nich nejlépe, ale příště se asi vrátím k původnímu třešňovému červenému Baby lips, vyhovuje mi vůní víc, i když tenhle nový vánoční obal je hezčí :D. Stál mě 60, Kč.



Poslední věc je krém od Baley v tomto plechovém kelímku. Tyto krémy od Baley mám moc ráda, mám už snad pátý krém z různých řad. Tenhle je s vůní pomeranče a grepu a voní božsky, připomíná mi můj oblíbený krém na ruce od Lavery s pomerančem a rakytníkem. Mám moc ráda v tomto kalíšku ještě třešňový, který mám doma dvakrát, ale jeho konzistence je hutnější než u tohohle pomerančového. Každopádně tyto krémy jsou za mě určitě fakt super, akorát je nepraktické když někde jste a musíte vytahovat celý kelímek a rozdělávat ho, praktičtější by byl v tubě, ale takhle je roztomilejší. Kelímek stojí 35,- Kč a je to 30 ml.




Tyto krémy mám doma už déle - zleva: třešňový, malinový, levandulový.

Zaujalo vás něco z toho? :)





3 komentáře:

  1. Tak na ty malé krémy v plechové krabičce jsem se teď v týdnu v DM dívala, ale nevěděla jsem pro jaký se mám rozhodnout a už tak jsem měla vybraných dost věcí, tak sjem to nechala na příště.
    Zapoj se do soutěže na mém blogu:
    http://blogbeautybyk.blogspot.cz/2015/10/rijnova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ty krémy Balea v plechové krabičce mám ráda, ale ještě jsem nevyzkoušela všechny :) Jinak na paletky od Essence neustále koukám a příště nějaké asi neodolám :)

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři

Návštěvnost blogu