Kosmetické novinky #2

Tento týden byl pro mě dost náročný, škola neutíkala a já jsem ke konci týdne chytla nějakou chřipku. Šíleně mě začalo bolet v krku, že jsem jeden den nemohla ani mluvit, a nakonec se z toho vyklubal taky dost ošklivý kašel. Nicméně přes celý týden jsem stále myslela na slevové kupony do Sephory, jelikož v centru Černý Most byla akce na Sephora a exkluzivní značky, když si koupíte jeden produkt, na druhý dostanete slevu 50%! To jsem musela využít, ale žádný den se mi tam moc nechtělo, tak jsem to nechala na dnešek. Přišla jsem tam s tím, že si jdu koupit Benefití krém Total Moisture, protože ten slavný bestseller chci vyzkoušet. Dalším mým favoritem byla tvářenka Rockateur, která mě už také delší dobu zajímala. Paní prodavačka mi ale po zeptání se na slevu řekla, že mají také akci 2+1 zdarma na exkluzivní značky. Ajajaj.. začalo mi to šrotovat v hlavě, jestli chci dát dvě plné ceny za oba produkty a mít jeden navíc, nebo ušetřím, ale budu mít jen dva. No, hádejte jak jsem se asi rozhodla.



Jistě, že jsem si vybrala akci 2+1 zdarma, protože to bych nebyla já. Zde už můžete vidět fotky produktů, které jsem si vybrala.

Sáhla jsem tedy po tvářence Rockateur, která je krásně broskvově růžová s nádherným shimmerem, je opravudu pěkně pigmentovaná. Má 5g, a krabičkové balení na magnet uvnitř se zrcátkem a štětečkem. Upřímně design obalu se mi až tak nelíbí, ale jde o samotný produkt, než o obal :) Tvářenka stojí 1070 Kč.







Další produkt, který skončil v mém košíku byl tedy krém Total Moisture, který má 48,2 g. Nádherně svěže voní, připomíná mi vůní krém od Yves Rocher - Hydra Végetal. Konzistence krému je příjemná, nepřijde mi moc hutný, jak se všude píše, ale uvidím, až ho vyzkouším na obličej. Má úžasnou roztomilou krabičku, ale balení samotného krému, je podle mě ještě rozkošnější. Krém stojí 920 Kč.

Současně třetí produkt (který jsem měla za 1 Kč kvůli akci 2+1) je oční krém It's Potent! Přijde mi to jako menší bráška onoho krému Total Moisture. Zní to vtipně, ale malinké balení je také moc rozkošné, opravdu jsem z nich unesená. Oční krém má jemnější konzistenci, barvou je nažloutlejší než Total Moisture, ten má barvu bílou. Tenhle krém má 14,2 g a stojí 870 Kč.






Původně jsem se dost rozmýšlela, který třetí produkt si vezmu, protože jsem byla akcí zaskočená a neměla jsem rozhodnuto předem. Chodila pořád sem a tam, zkoušela produkty a nakonec jsem si řekla, že zkusím řasenku od Benefitu They're real. Nic moc mě jinak nezaujalo, co bych mohla od Benefitu využít, tak jsem si ji nesla k pokladně, ale potom jsem si vzpomněla na právě zmiňovaný oční krém It's Potent! běžela jsem pro něj, a ptala jsem se paní na pokladně, jestli to jde ještě za tu řasenku vyměnit. Naštěstí to bylo úplně v pohodě, tak jsem byla ráda, že jsem si nakonec oční krém vzala, protože mi paní k nákupu ještě dala mini sadu They're real, kterou můžete vidět dole na fotkách a je tam miniatura právě zmiňované řasenky! Ještě že jsem si jí nakonec tedy nevzala, alespoň jí nejdřív zkusím.


Miniaturky jsou opět podle mě rozkošné :D mě se takové malé produkty moc líbí. Zaujalo mě, že kartáček u řasenky je stejný, jako u plné velikosti řasenky, protože např. mini sephorácká řasenka má kartáček také mini a dost řasy slepuje, takže tohle mi přijde dost super. V sadě je tedy miniatura řasenky They're real, miniaturka push-up liner a mini odličovač/odstraňovač make-upu.





Dále jsem na pokladně dostala vzorečky třech voňavek a jednoho Sephora tělového krému. Voňavky krásně voní, tak se těším, až je vyzkouším. 


Upřímně jsem z produktů nadšená ještě teď, když píšu tento článek a moc se těším, až je pořádně vyzkouším. Jsem ráda, že mi paní prodavačka nabídla tuto akci, které jsem si předtím vůbec nevšimla. Myslím si, že je dost super ušetřit a jednou za čas takovou akci udělat, protože zákazníky to určitě naláká, jako mě :D kdyby to někoho zajímalo, tak já jsem za svůj nákup ušetřila 869 Kč, což je úžasné, protože upřímně za ten mini oční krém bych tolik peněz nedala, ale takhle v akci jsem to ráda využila. :) 

A co vy, máte nějaké zkušenosti se značkou Benefit a využíváte slev v Sephoře? :)

11 komentářů:

  1. Na krémy si moc nepotrpím, takže nemůžu moc soudit, vzhledem k tomu, že žiji na produktech z glossyboxu. Na druhou stranu souhlasím, že je dobře, že sis nakonec řasenku od Benefitu nevzala. Jsem zastáncem kvalitní kosmetiky, ale i tak Estee Lauder kombinuji s řasenkami od Rimmelu. Tvářenka se mi moc líbí, asi jí brzy vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, každý nemá rád vše :) jinak já právě fakt nevěděla, kterou třetí věc chci, takže po řasence jsem sáhla jako "znouzectnost", že ji vyzkouším, ale jsem ráda za ten oční krém, protože mě stačí nějaká levná řasenka, kterou seženu v drogerce :)

      Vymazat
  2. Tak mě se teda všechno líbí! Škoda, že už toho doma mám tolik, že by mě teď už přítel vystěhoval, kdybych donesla nějakou další kosmetiku! :D
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, přítel ze mě už taky jen kroutí hlavou a vždycky si stěžuje, že je to drahý a že pořád utrácím - i když si koupím jen něco za pár korun, prostě z principu už že když jdu něco "omrknout" vždy si něco odnesu :D

      Vymazat
  3. Ten bronzer vypadá vážně skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkně napsané :). Už je ti líp? :(

    www.mklopaforstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) no, moc ne, dnešek jsem pěkně prokašlala, ani jsem neměla náladu napsat další článek :( snad zítra.

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. To jsou právě mé první věci od Benefitu :D a myslím, že na nějakou dobu i poslední :D jinak zkouším už ten krém a musím říct, že je super super super!

      Vymazat

Pravidelní čtenáři

Návštěvnost blogu