Líčení #1

Líčení s paletkou All about Bronze

1) Na pleť naneseme podkladovou bázi či krém. Poté jsem si nanesla make-up od Yves Rocher v odstínu 100 Beige. Make-up důkladně štětcem rozetřeme po obličeji a zakryjeme nedostatky korektorem. Já jsem použila korektor od Catrice Camouflage v odstínu 010 Ivory a rozjasňující korektor pod oči od Rimmel Match Perfection také v odstínu 010 Ivory. Celé dílo pořádně zapudrujeme. Já jsem použila pudr od Rimmel Stay Matte.

2) Vrhám se na obočí, které si jemně vykreslím hnědou tužkou na obočí od Essence v odstínu 02 Dark brown a poté ještě použiji barevný gel na obočí od Alverde v odstínu 02 Brown, čímž obočí dovybarvím a pěkně zafixuji gelem.

3) Na oční víčka si naneseme bázi pod oční stíny a poté si postupně z paletky vybereme stíny, které chceme na víčku mít tj. do očního záhybu matný stín, na pohyblivé víčko třpytivý stín, do očního koutku rozjasňující světlý třpytivý stín. Oči jsem ještě doplnila linkou, kterou jsem vytvořila gelovou linkou od značky Rimmel a celou jsem ji dotáhla tekutými linkami od Miss Sporty. Nemusíte tento krok dělat - vše je samozřejmě na vás. Celé oči zakončíme řasenkou, já mám svou dlouhodobou stálici od Yves Rocher Sexy Pulp.

4) Pod lícní kosti si naneseme bronzer - já jsem použila bronzer od značky KIKO, a na "jablíčka" jemně naneseme tvářenku. Já mám svou velmi oblíbenou od značky Sleek v odstínu Rose Gold (nádherná barva, připomínající Orgasm od začky Nars). Na vrchní část lícních kostí naneseme rozjasňovač, já jsem použila rozjasňovací kuličky od značky KIKO. Dále jsem na rty nanesla rtěnku MAC v odstínu Lovelorn. A máme hotovo! :)






pozn. omlouvám se za případnou kvalitu fotek - počítač mi to kazí, v telefonu je to vždycky pěkně zaostřené :(






14 komentářů:

  1. Moc pěkné líčení. Takové barvičky se mi na oku líbí asi nejvíc :)
    http://veronicaslife8.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné líčení, na podzim je super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné líčení, moc se mi líbí odstín té rtěnky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) mně také, je to MAC, sice od MACu vlastním jen jednu (již zmiňovanou) rtěnku, ale je super, určitě plánuji pořídit další :) jsem holt rtěnková.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Děkuji moc :) budu se jich snažit přidávat víc :)

      Vymazat
  5. velmi sa mi paci tvoje obocko :) a linka velmi pekna :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, moc děkuju, obočí mi snad nikdo ještě nepochválil :D snažím se ho teď lépe upravovat. A jinak děkuju moc, se budu červenat :D

      Vymazat

Pravidelní čtenáři

Návštěvnost blogu