Plánovaná giveaway!

Krásný páteční večer všem,

dnes přináším informativní článek, ohledně giveaway, kterou plánuji už delší dobu udělat. Dost dlouho jsem o ní přemýšlela, jak a kdy jí udělám ale nakonec mě napadla jedna (myslím si, že super) věc. Giveaway bude kolem začátku či poloviny listopadu a bude to už taková adventní giveaway. Vymyslela jsem, že vám udělám adventní kalendář z kosmetických a doplňkových věcí.

Bude to spočívat v tom, že výherce na konci listopadu obdrží balíček s dvaceti čtyřmi věcičkami. Každý produkt bude zabalený zvlášť a bude označený číslem. Každý den si poté rozbalíte jeden balíček, ve kterém budete mít překvapení v podobě kosmetického či doplňkového produktu - místo čokoládiček :D Myslím si, že to bude skvělé, už teď mám spoustu nápadů, co do giveaway nakoupím.

Doufám, že se vám to zalíbí a alespoň někdo se zúčastní. Dávám o tom vědět informativně dopředu, abyste se popřípadě mohli těšit a věděli o tom, že něco takového plánuji. Výherce bude tedy jen jeden, protože dělat více kalendářů by bylo asi náročnější, ale rozhodně to není poslední giveaway, co takhle plánuji. Nejprve jsem chtěla udělat menší giveaway už teď v říjnu, a potom i další menší vánoční, ale došly by mi nápady na produkty, co chci koupit, tak to skloubím do jedné větší giveaway a alespoň se budete mít na co těšit. Jen pořád přemýšlím, zda-li mám napsat či vyfotit potom pár produktů, abyste nakoukli co v dárečcích bude, ale zase by to nebylo překvápko, že. :)


Nějak takto to bude vypadat, akorát to zašlu v balíčku. Jsem na to natěšená, tak snad se to zalíbí i vám.

zdroj obrázku: google.com

Jaký máte na plánovanou giveaway názor? Zúčastníte se? :)

8 komentářů:

  1. Jéé, to je opravdu skvělý nápad :) určitě se pak zúčastním :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) určitě, třeba budeš mít štěstí! :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Moc děkuju, snad se to povede i pěkně zrealizovat :)

      Vymazat
  3. Vypadá to neskutečně super :) Určitě se zúčastním!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu :) budu ráda, když se zúčastníš :)

      Vymazat
  4. Tak to je super nápad! Určitě se ráda zapojím do soutěže!
    Zvu tě na můj blog, kde právě probíhá soutěž!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři

Návštěvnost blogu