Swap #1


Včera jsem obdržela svůj první swap od holčiny jménem Katka. Stanovily jsme si limit 200 Kč a dohodly jsme se, že si pošleme kosmetiku a doplňky. Napsaly jsme si, co má každá ráda, abychom věděly, co koupit. Když jsem včera rozbalila její balíček, vykoukla na mě černobílá taštička a vypadala hezky, ale obsah uvnitř byl celkem lehký a malý, tak jsem zkoumala přes obal, co to asi bude. Po prvním nakouknutí do taštičky... No upřímně, byla jsem celkem dost zklamaná, protože po důkladném prozkoumání věcí jsem zjistila, že polovina je použitá. Nevím proč, asi jsem naivní, ale myslela jsem si, že swapy nespočívají v tom, že si budeme posílat použité věci. Napsala jsem jí to, že mě to zklamalo a ona reagovala tak, že to rozhodně použité není. Ha ha, tak jsem asi úplně hloupá. Potom mi psala něco o tom, že to bylo ve výprodejích apod. a potom už neodepsala. Nechtěla jsem to dál řešit, protože nenapadlo mě nic jiného, než poslat jí věci zpět, ale když už mi je poslala, tak si je nechám.



Poslala mi tedy osm věcí, což mi přišlo docela dost věcí za 200 Kč ale jejich kvalita jaksi pokulhává. V taštičce byl malý modrý krém Nivea, červené stíny od essence, no name růžová rtěnka od Vietnamců (z toho nejsem tedy moc nadšená..) náušnice, náramek, bronzovací papírky, kytičková čelenka z ebay a vosk Yankee candle.


Rtěnka, náušnice, řetízek a čelenka vypadají nepoužitě, vosk Yankee Candle je dost pomačkaný (rozhodně to není přepravou) a hlavně to vypadá, že ho měla dost dlouho doma, zezadu je špinavý. Stíny essence mají rozbité balení, zezadu je špinavé a co je na tom nejlepší - po otevření abych se podívala na barvu stínů, bylo vidět, že je do nich několikrát sáhnuto.

Bronzovací papírky jsem nikdy nezkusila, tak jsem si říkala, že by to nemuselo být špatné. Celé papírky už byly vytržené z obalu, má jich být v obalu 40, ale je jich tam 34 a ten vrchní je odtržený. No dobře. Poslední naděje jsem vkládala alespoň do krému Nivea, u kterého jsem si říkala, že se vždy hodí, (protože je to taková klasika) ale bohužel, každý ví, že když je krém nový, má na sobě takový stříbrný obal, prostě krém je zadělaný. Bohužel jsem byla překvapená, že i krém byl použitý a plechová krabička byla poškrábaná.

Nevím, co dál k tomu říci, jediné z čeho mám radost je asi čelenka z ebay, kterou jsem si chtěla za 20 Kč objednat, ale ještě jsem to neudělala. Nechci tu nikoho hanit a ponižovat, ale celkem mě mrzí, že se o swap přihlásila slečna, která nedokáže přiznat to, že je to použité a ještě mi lže. Alespoň už vím, že s ní nikdy nic a na stránkách kam píše ji rozhodně doporučovat nebudu. Přikládám sem pár fotografií, tak můžete posoudit sami. Podotýkám, že na fotografiích to stejně nebude vidět tak, jak to popisuji :D







Na závěr bych k tomu ráda napsala, že já osobně bych se styděla něco takového poslat, ještě když druhá strana se snaží vybrat něco pěkného a hlavně nového.

Mám rozjednané ještě další dva swapy, ale vypadá to, že to snad už bude v pořádku, a těším se na ně. Určitě sem ale jejich obsah také hodím, až mi přijdou.

A co vy, máte zkušenost se swapy?

22 komentářů:

  1. O nějakém tom swapu uvažuju... věřím že může dorazit něco moc pěkného, ale zároveň se bojím že by mohlo dorazit něco podobného jako tobě... nebo něco horšího :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já jsem byla docela zaražená :D ale jak jsem již psala, mám dohodnuté ještě další dva swapy, na které se moc těším, tak doufám, že budou za něco stát.

      Vymazat
    2. tak přeju hodně štěstí aby to fakt bylo lepší :D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Nevím, jestli jsi myslela že je hezký ironicky nebo ne :D

      Vymazat
  3. Ehm, myslím, že tohle snad ani nemůžu nijak hodnotit a jsem jen ráda za svý prozatím dobrý zkušenosti :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D No, já doufám, že ty další dva budou lepší, nevím co na to říct :D

      Vymazat
  4. no, já bych to asi vyhodila, nechtěla bych používat věci po bůhví kom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem přemýšlela, že jí to asi pošlu zpět :) protože taky se mi to používat nechce, letělo by to do koše.

      Vymazat
  5. Jeminečky asi by som to tiež poslala slečne späť spolu s pekným listom nech ju dlho žerie svedomie čo za kravku to je.
    Snaď dalsie swapy už budu ok :)

    www.danycuks.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, přemýšlím o tom, že jí to pošlu zpět. Mrzí mě to, protože je to má první zkušenost a dost jsem se těšila, když jsem viděla swapy u ostatních :)

      Vymazat
  6. No dle mě tedy rozhodně použité vypadají dnes je to někdy fakt o hubu vlastní zkušenosti taky swapůju a už dlouho ale máš štěstí že jsi měla hodnotu jen 200 já měla hodnotu 1000 a des co dorazilo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tedy čekala rozhodně něco lepšího, podle toho co všude vidím :) ale asi záleží na lidech, já bych se styděla něco takového vůbec poslat.

      Vymazat
  7. No fuj tajbl. Použité věci by mě naštvaly. :((( Nedovolím si sáhnout do stínů nebo udělat swatch rtěnkou, když je dávám do soutěže nebo swapu. Měla jsem swap jednou s Monikou a bylo to fajn. Teď také plánuji dva další.

    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já také ne, nedělám nikomu to, co sama nechci :) Tak držím pěsti, aby ti další swapy také vycházely :)

      Vymazat
  8. to je docela katastrofa. Vosk bych odpustila, protože je pořád v obalu a nedává se na tělo. Ostatní bych hodila do koše...

    třeba uděláme swap spolu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, ten vosk se dá, stejně se rozpustí, ale to ostatní.. nevím, byla jsem zklamaná prostě :)

      Vymazat
  9. ja tuzim vyskusat swap co sa potravin tyka z nejakych zaujimavych krajin, len sa k tomu neviem nejako dokopat :D mrzi ma, ako to dopadlo u teba..
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  10. Jé tak to je zlé, použitá kosmetika není zrovna šťastná pro obsah SWAPového balíčku. Bylo by mi to líto...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, líto mi to bylo, ale je to svým způsobem risk :)

      Vymazat

Pravidelní čtenáři

Návštěvnost blogu