Swap #2


Dnešním večerem přináším opět swap, který jsem dělala se slečnou jménem Tereza. Blog nemá, tak nebudu odkazovat na žádnou adresu. Bála jsem se po své předešlé zkušenosti dalšího swapu, ale zkusila jsem to, každý swap nemusí dopadnout stejně. Tento swap mi ale udělal radost. Mou první zkušenost se swapem jste si mohli přečíst ZDE.

Mezitím jsem měla rozdělané ještě další dva s jinými holčinami a tady je jeden z nich. Z balíčku jsem byla nadšená, měl to být zase kosmeticko-doplňkový swap, limit byl 300 Kč. Poslala mi tedy celkem sedm věcí, jejich fotky a o co se jedná uvidíte o pár řádků dál.


Všechny věci byly v krabici, krásně zabalené a popsané. Poslala mi k tomu i dopis, ten jsem ale nefotila. :)

První věcička, která mi opravdu udělala radost, byla ručně vyrobená svíčka. Ještě jsem ji neotevřela, protože je mi líto jí rozdělat :D


Další věcička je vintage doplňek. Plechové bílé srdce, které si určitě někam pověsím.


Další opět vyrobená věc je bavlněná látková taška, kterou tedy sama vyrobila a napsala na ní text. Všimla jsem si, že chybička se vloudila, chybí tam u Drink Coffee - právě jedno e, ale nebudeme z toho dělat vědu :D taška se mi líbí, oceňuji, že když něco tvořila, dala si s tím práci.


Poté jsem otevřela balíček, ve kterém byla rtěnka od NYC v odstínu 449 Creamy Mauve. Je to hezká růžová, kterou mám ráda, ale bohužel tuhle rtěnku mám, což samozřejmě slečna nemohla vědět. Nevadí, určitě ji využiji. 


Další produkt na rty je chubby lips od Gabrielly Salvete. Mám opět růžový, v odstínu 07 Pink Cake. Obal téhle tyčinky vypadá moc hezky výrazně růžově, ale bohužel její pigmentace je nic moc, taková moc světlá perleťová, skoro jako balzám, takže uvidím, až jí pořádně vyzkouším, jestli mě zaujme.


Poslední dvě věci jsou na mlsání. Je to bílá čokoláda s borůvkami od značky Das Exuisité z Rossmanu (nikdy jsem jí tam neviděla, něco mi uniklo) a čaj od značky Magie des Lebens. Ani jedno jsem neznala, nikdy jsem to neochutnala, tak to moc ráda vyzkouším. No, už se stalo, čokoláda už je dávno snědená, protože byla výborná :D čaj teprve uvařím, teď se mi hodí, když jsem nemocná.



To je z tohoto swapu vše, musím říct, že po mé první zkušenosti jsem byla opravdu ráda, že konečně jsem dostala něco nového a pěkného. 

A co vy, líbil by se Vám tento swap? :)







18 komentářů:

  1. samé super věci, swapy taky občas dělám a mám je moc ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s nimi teprve začala a jelikož má první zkušenost nebyla vůbec hezká, tak jsem se celkem i bála, ale tenhle dopadl skvěle :)

      Vymazat
  2. Ja sice vobec netusim o co pri tom ide(hanba mi) ale vyzera to super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde o výměnný balíček mezi dvěma osobami, které se na tom domluví. Téma je už na nich, my jsme se slečnou měly např. kosmetický balíček, určily jsme si limit peněz, a řekly jsme si co máme rády, abychom nekoupily něco, co ta druhá třeba nemá ráda (vždy se to tak ale nedodrží, což se mi stalo).

      Vymazat
  3. Na ten Chubby vypadá super, už jsem na něj koukala :) super swap
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně upřímně moc nevyhovuje, je hrozně světlý a stírá se ze rtů..

      Vymazat
  4. Ta svíčka vypadá moc krásně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéééé, ta čokoládka! Asi si zaběhnu do rossmanu, dostala jsem na ni chuť, ale ještě jsem ji tam neviděla :). A jinak ta svíčka je krásná :), já teď taky vymýšlím nějaký swap, bohužel jsem ještě nenašla žádnou bloggerku, kterou bych oslovila :)
    Beautiful while

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak třeba můžeme udělat nějaký spolu, časem :)

      Vymazat
  6. Ako krásne sú tie veci zabalené a čokoládka vyzerá fakt super :) Verím, že obsah balíčka i využiješ a že ťa naozaj potešil :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  7. Swapování se popravdě docela bojím.. Přece jen i když si člověk s někým napíše, co má a nemá rád, né vždycky se může trefit do značky/barvy/vůně apod. Tak hlavně, že ten vás dopadl, jak měl. :) Balíček byl opravdu moc krásně zabalený, i ty věcičky v něm. :)
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, já jsem to chtěla zkusit, protože jsem o tom všude slyšela a byl o swap se mnou zájem, a tenhle dopadl dobře ale ten první tedy ne no :D

      Vymazat
  8. Všechno to vypadá nádherně :) Hlavně ta taška, škoda toho e :(

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři

Návštěvnost blogu