VELKÁ ADVENTNÍ GIVEAWAY!

Tak jsem se konečně rozhodla, že vyhlásím plánovanou adventní giveaway. Asi si většina lidí řekne, proč už vyhlašuji adventní giveaway v říjnu, ale je to z jednoho prostého důvodu.


Soutěž potrvá skoro měsíc, tj. do 20. listopadu 2015. Jedná se o adventní giveaway, takže pokud jste četli článek o této plánované giveaway, který najdete ZDE - mohli jste vyčíst, že se bude jednat o 24 balíčků/pytlíčků, které budou samostatně rozděleny a očíslovány. V každém z nich bude ukrytý jeden malý dáreček. 

Celé by to mělo fungovat jako adventní kalendář, místo čokoládiček ode mě jeden z Vás vyhraje kosmeticko-doplňkový adventní kalendář. Rozhodla jsem se proto neuvádět (nefotit) věci, co kalendář ukrývá, jinak by to nebylo překvapení. Samozřejmě po vyhlášení a odeslání giveaway danému výherci sem dám fotky produktů, abyste mohli vidět, o co jste soutěžili. Je to možná trošku nezvyklá giveaway, ale aby to nebylo úplné tajemství, vypíšu sem zde pár značek, které se v balíčkách objeví.

Upozorňuji, že věci, které se v balíčcích budou ukrývat jsou nové, nepoškozené, nepoužité! Aby nedošlo k případnému obviňování. Budu se snažit celou krabici zabalit a odeslat tak, aby se nic nepoškodilo, byla bych moc nerada, kdyby se to stalo, ale jelikož známe přepravu pošty, kde s balíky nezachází moc pěkně, budu se opravdu snažit, aby vše mělo být jak má.

V balíčcích se objeví značky: Balea, Ziaja, Bomb Cosmetics, Make-up Revolution, Jordana, Blistex, Nivea,... V balíčcích bude dekorativní a pečující kosmetika, doplňky např. do vlasů apod.

Cena všech produktů je v hodnotě cca 1000 Kč.


Takhle nějak to bude vypadat, obrázek je z internetu, nebude to identické - jen pro představu.


Pokud jste se rozhodli soutěžit, čtěte odteď prosím pozorně, ať zbytečně nedojde k nepozornostem. Zasílám pouze do ČR a na Slovensko!

Co musíte udělat, abyste mohli o adventní kalendář soutěžit?

1. Být čtenářem tohoto blogu (přihlásit se ke sledování/odebírání mého blogu přes GFC, jednoduše kliknete na připojit se k tomuto webu, ale pozor, musíte mě sledovat veřejně, abych to viděla)
2. Napsat mi do komentáře jméno pod kterým mě sledujete přes Google+
3. Připište tam také Váš platný e-mail popř. facebook na který Vás mohu kontaktovat v případě výhry - jde o to, abyste mi dali kontakt kam chodíte opravdu často
4. Připište co se Vám na blogu zde líbí/nelíbí a proč si přejete tento kalendář vyhrát právě Vy - toto soutěž nijak neovlivní, jen mě zajímají Vaše názory :)

A to je vše, teď už jen čekat do daného termínu, jestli se poštěstí zrovna Vám :)

Chtěla bych ještě uvést, že ihned po vylosování náhodným generátorem čísel budu výherce kontaktovat na mail a pokud do 5ti dnů nezareaguje na můj mail, budu losovat jiného výherce. Musím to tak udělat, jelikož chci, abyste měli doma adventní kalendář před 1.prosincem (popř. v den 1.12.) jelikož je to adventní kalendář a měli byste si denně rozbalit jeden dáreček, pak je už na Vás, jestli si to rozbalíte najednou no :D takže prosím, pokud víte, že na mail moc nechodíte, klidně mi napište Váš facebook nebo cokoli, přes co Vás mohu kontaktovat, abyste zbytečně nepřišli o výhru jen protože jste se zrovna nepodívali na mail, a nechci tu potom řešit proč jsem nepočkala, Vše je tu doufám důkladně vysvětleno.

Soutěž trvá do 20. listopadu 2015! 

Hodně štěstí :)





61 komentářů:

  1. Sleduji nově a moc pěkná soutěž.
    eriuchytilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Super nápad 👍🏻 Sleduji jako Michaela Barthová, ráda se zúčastním. Mail: siraelxy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduji jako Adél Julišová, email adeljulisova@seznam.cz
    Moc se mi líbí nápad této soutěže, je originální a ještě nikde jsem ji neviděla, to se ti vážně povedlo:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak toto je nádherná, a hlavne originálna giveaway! To by bola neskutočná radosť nájsť si každý deň v balíčku nejakú kozmetiku! :) Naozaj klobúk dole pred týmto úžasným nápadom :)
    GFC: Klaudy's enjoyment
    email: klaudysenjoyment@gmail.com

    Rada by som pozvala tvoje čitateľky aj ku mne na blog do práve prebiehajúce súťaže: GIVEAWAY: Balea, Essence & Freeman

    OdpovědětVymazat
  5. Sleduji jako Kateřina Němcová, na blogu se mi moc líbí přehledné rozdělení do kategorií, snad se brzy naplní :) Nápad se mi moc líbí, radost si člověk sice může dělat celý rok, ale předánoční atmosféra tomu dodá to pravé kouzlo :) a co je lepší, než si po promrzlém dni rozbalit doma krásný balíček :)
    katy.nem@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný nápad :) Sleduji přes GFC jako Radka K., google + Radka Kaiserová, e-mail: radka.kaiserova@gmail.com
    Na tvém blogu se mi moc líbí, jak píšeš, tedy stylistika a gramatika. Takových blogů moc není a já na to docela hledím. :)))

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím,
    sleduji Tě pod pseudonymem Jennifer Moonenc, email: JenniferMoonemc@gmail.com.

    Líbí se mi tvé "Pillow talk". Blog celkově se mi zdá přehledný a články mají také svou úroveň. - dle mého názoru.

    Já jsem se Tě chtěla optat, co tě vlastně vedlo k takové Giveaway?
    Určitě s ní uděláš jednomu šťastnlivci radost.
    Je to opravdu originální nápsd, jak tě to napadlo?

    OdpovědětVymazat
  8. sleduji jako Wikira
    mail wikirakrasna@gmail.com
    Líbí se mi design tvého blogu. Ráda bych si přečetla články o tvé oblíbené a neoblíbené kosmetice

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, to je úplně skvělý nápad :) Zkusím taky štěstí. Sleduji jako Veronica´s life :)) Moc se mi líbí, že máš na blogu více témat, než jen kosmetiku :) email : veronicas.life@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Sleduji jako Mklopa Style
    Mail: mklopajane@gmail.com
    Taky se mi líbí design a moc se mi líbí článek kosmetické novinky #2 byl to první článek, který jsem od tebe četla :). Zatím nemám co vytknout, protože tě sleduji jen krátce.
    Hezký den ^^.

    www.mklopaforstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Sleduji tě jako Sweet Elis, email: 1elka@email.cz
    Líbí se mi design blogu a samozřejmě to jak píšeš, jsi opravdu šikovná :) No a vymyslela jsi super giveaway, mě by tohle teda nenapadlo :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji nově, a určitě tu budu často :-) Moc pěkný blog ;-)
    e- mail: mm.kubikova@seznam.cz
    http://kniznioaza.blogspot.cz/
    Zatím se mi tu moc líbí :-)
    Přeji všem pěkný den :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Sleduji jako Radka Čopanová (Sagi), email: usagi1993@gmail.com, jsem tu prvně, ale určitě se podívám a giveaway mi přijde velice originální, děkuji za pozvání :)

    SAGI Style

    OdpovědětVymazat
  14. Sleduji jako Tereza Arnoštová
    arnoster02@gmail.com

    Tvůj blog pravidelně nečtu, takže nemůžu posoudit tvůj blog, ale tahle soutěž je fakt super nápad, takže se ráda zúčastním! :)

    everythingononepaper.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Sleduji jako Sue
    email: oczuz@seznam.cz
    Na tvém blogu jsem krátce, takže zatím nemám žádný názor, každopádně se mi líbí tvůj design :) A zkouším štěstí ve tvé soutěži, která je podle mě originální, velmi se mi nápad líbí :)

    touchletters.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Sleduji tě jako Lucka Sondová :)
    sondova.lucka@gmail.com

    No, když jsi psala článek, že se tahle soutěž uskuteční, byla jsem neskutečně natěšená, protože jsem nikde nic podobného neviděla - přijde mi to jako originální nápad a já třeba, nevím, jak ostatní, mám ráda překvapení ^^ Jinak taky moc ráda peču, takže budu ráda, když se tu objeví víc receptů :)

    OdpovědětVymazat
  17. Zdraví tě Anchor Glad! :D (pod tím jménem tě sleduju)
    Anchorin@email.cz

    Líbí se mi, jak čtivě, mile a svěže píšeš! :D Určitě se dostaneš na tu žurnalistiku! :)
    Já si to vlastně ani moc vyhrát NEpřeju, protože se říká, že štěstí v soutěži, neštěstí v lásce... Hmmm... Tak proč sem píšu? :D Ani nevim! :D

    OdpovědětVymazat

  18. Sleduju tě pod jménem Denyii :D
    email: denisaciprysova@seznam.cz
    Jsem tu poprvé, ale první dojem je docela dobrý, jen mi trošičku vadí styl písma v té horní liště :D A proč chci vyhrát? Vlastně se účastním hodně soutěží, ale nikdy nemám to štěstí vyhrát, a tak tuhle soutěž zkusím taky, abych i tak nějak zjistila jestli mám fakt jenom smůlu anebo ne :D
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  19. sleduji tě pod jménem Adelle Lolly:)
    Facebook: Adell Vokáčová, e-mail: adelka.voky@seznam.cz
    Tvůj blog jsem dnes navštívila poprvé a zatím nemám co vytknout, přečetla jsem teda zatím jen první 2 články (a určitě ne poslední), abych mohla posoudit vyjadřování a první dojem zatím super:)

    OdpovědětVymazat
  20. Teda giveaway je zajímavá. Pěkný výběr značek, které dáváš do balíčků. Nicméně ti mockrát děkuji za pozvání do tvé giveaway, bohuže se nezůčastním :) Jsem na Tvém blogu poprvé, ale moc ráda se sem zase brzy vrátím :)
    http://lovelylady6.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj!!! Teda luxusní giveaway! <3
    Sleduji tě jako: Kath(erine)
    Můj e-mail: katerinakrivkova@seznam.cz
    Na tvém blogu se mi líbí jednoduchost, protože nemám ráda nepřehledné a přeplácané blogy. Působíš sympaticky. Sice jsem na tvém blogu poprvé, ale myslím, že se sem budu pravidelně vracet. No a soutěž bych chtěla vyhrát, protože kdo by nechtěl vyhrát takhle úžasnou giveaway. Jinak nápad s adventním kalendářem se mi moc líbí, já totiž miluji překvapení! <3!

    OdpovědětVymazat
  22. Sledujem ťa pod menom: Nelly Bellová
    E-mail: nelly1132002@gmail.com
    Na tvojom blogu sa mi páči dizajn. :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Sleduju :-) rozhodně se mi líbí vzhled tvého bogu
    terezakrupovaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Sleduji jako Nikola Kotrbová
    nikola.kot@seznam.cz
    Myslím si, že je to naprosto skvělý nápad. Chtěla bych vyhrát, protože miluju překvapení a adventní kalendáře a celkově by mě to prostě hrozně potěšilo :)

    OdpovědětVymazat
  25. Sledujem ťa ako Verr Vii, aj na blogu aj na google+
    E-mail: veronikaverr216@gmail.com.
    Na tvojom blogu sa mi páči to, že je taký jednoduchý, elegantný a čo obdivujem, že pri tak nízkej zhliadnutí blogu už máš takú obrovskú komunitu ľudí, čo to tu sleduje :) Ja osobne som našla tento blog len pred pár dňami a už ho mám dosť popreliezaný a rozhodne sa ma už nezbavíš! :D Je to jeden z blogov, kam sa človek vždy rád vráti :) Ja keď mala okolo 2 000 zhliadnutí blogu, som mala iba pár komentárov a ty už rovno komunitu čitateľov = obdiv *ozýva sa potlesk v pozadí* Navyše sú tu recenzie a recepty! ♥
    Prečo by som chcela vyhrať? Rovnako ako každý, milujem prekvapenia, veľmi obdivujem nápad s tým, že to bude ako adventný kalendárik a príde mi to také roztomilé, prost eniečo, čo vidíš len na we♥it alebo tumblri a zrazu to vidíš aj tu na českom blogu, to je pre mňa niečo ako zázrak! :D Neviem, či to bol presný dôvod prečo by som chcela vyhrať, ale tak, risk je zisk, aspoň sa tak hovorí, nie? :)Tak uvidím, či sa mi to nejako podarí vyhrať medzi 24 alebo koľko ľuďmi, nestrácam nádej :)
    Sorry za dlhý koment, ale inak to nešlo! :)
    Btw. Na mojom blogu tiež prebieha GIVEAWAY!
    Vii, http://with-love-vii.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  26. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  27. Sleduji tě jako Basically Ellie, email - Ellie.Da@seznam.cz
    Opravdu skvělý nápad!:) Nikdy jsem žádnou soutěž nevyhrála a většinou drobnosti, či nečekané věci mi udělají radost:--)

    OdpovědětVymazat
  28. Skvělý nápad, zatím nejoriginálnější giveaway, kterou jsem viděla!:)
    Sleduji jako Simona Stupenova
    simushka.ss@gmail.com
    Proč si přeji vyhrát? Protože miluju překvapení a tohle je sakra velký překvapení! :)

    OdpovědětVymazat
  29. Jééé, tak toto je teda skvelé!! :)
    sledujem ako Nikuš Semancová
    mail: nikussem@gmail.com
    A prečo by som mala vyhrať práve ja? :D je to asi strašne klišé, ale je to tak.. nikdy som ešte žiadnu GA nevyhrala xD aj keď som sa zapojila do spústu :D Ale nikdy z toho nie som nijako smutná, pretože aspo som si dala do sledovania super blogy, na ktoré sa veľmi rada vraciam :) A dúfam, že to bude takto aj s tým tvojím ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj jako nováček se připojuji :-) o tak skvělý dárek to musím prostě zkusit :-)

    1.SLEDUJI
    2.Lady Ssss
    3.lady.ssssek@gmail.com
    4.Blog se mi líbí jsem tu sice krátce ale líbí se mi hlavně máš strašně zajímavé články takže já osobně nevynechám ani řádek :-) nic bych neměnila :-) JEN TAK DÁL :-)

    OdpovědětVymazat
  31. je to vážne super nápad aký som na nijakom blogu ešte nevidela! páči sa mi tvoj dizajn a aj to ako píšeš :)
    sledujem ťa pod menom Radka Vyrvová a môj mail je radulkav@gmail.com :)

    OdpovědětVymazat
  32. Sleduji jako Irča Nikoliuk
    iryna.nikolyuk@gmail.com

    Líbí se mi, jak píšeš. Je to takové čtivé a pohodové, prostě máš strašně příjemné vyjadřování. A líbí se mi recepty, klidně bych jich uvítala více :)

    OdpovědětVymazat
  33. Sleduji tě jako Lana Banana
    email: banana.lana96@gmail.com
    facebook: Jolana Zlámalová

    Tvůj blog jsem začala číst teprve nedávno (vlastně včera) a hned se mi zalíbil. Myslím, že na žurnalistiku se na 100% dostaneš! :) A tenhle nápad na giveaway je skvělý, bylo by fajn si takhle zpestřit vánoční čas :) Přeji pěkný den :)

    http://www.lanaliteraryworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  34. Sleduji jako Adéla Kouřilová.

    Na tvém blogu se mi nejvíce líbí ten jednoduchý design, který člověka po třech mrknutích nevyžene. Je elegantní a hezký. Přesně tak, jak to mám ráda. To jak píšeš je také dobré a tvé články mě doopravdy vtáhnou. Zamilovala jsem si zejména tvé recenze <3

    kourilovaadela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Sledujem ako Renka Vargová :)

    Práve som sa tu dostala na tvoj blog náhodou a musím povedať že už veľmi veľmi dlho som nevidela originálnejšiu giweaway :) prečo by som mala vyhrať práve ja to neviem napísať no určite by to veľmi potešilo ako mňa tak asi každého :) je to tu naozaj pekne prehľadné a človek sa tu vie hneď rýchlo zorientovať. Idem si prečítať nejaké tvoje články a držím palce na žurnalistike! :) prajem pekný zvyšok dňa :)

    Me and my ART

    renuska123@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Blog jsem objevila prave dnes.Sleduji jako lenka polakovicova email lenka.polakovicova7@gmail.com jen co uspim deti jdu to tady prozkoumat:-)

    OdpovědětVymazat
  37. Gfc ervulenka
    ervulenka@seznam.cz
    libi se mi recepty, a mam rada prekvapeni

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj, sleduji jako Lenka Klímová.

    Dárek se mi moc líbí, a proč bych ho chtěla vyhrát právě já? Protože jsem ještě nikdy nic nevyhrála...a rozbalit si každý den jeden pytlíček, vydržela bych nerozbalit je všechny??? Asi ano, vydržela bych, mám ráda překvapení...

    Na blogu se mi líbí kosmetické novinky a recenze.

    Hezký den. lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, sledujem ťa pod GFC: Soňa Lazoriková
    a môj email je: s.lazorik@gmail.com

    Super súťaž, krásne si to vymyslela a takýto kalendárik by ma veľmi potešil, určite by som sa rozdelila s mojou sestrou, ktorá mi už od teraz kradne kozmetiku. :D
    Pozývam ťa na môj blog: http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  40. Zdravíčko Kristýnko, sleduji Tě pod jménem Martina Krausová a na FB mě najdeš pod stejným jménem :) Kdyby jsi mě nenašla, odkaz je www.facebook.com/Wrrau :) kdyby víc vyhovoval email, je to krausovam@centrum.cz :)
    Na tvém blogu se mi moc líbí celkový dojem -> vzhled a fonty písma v menu :) Je jednoduchý, jemný a není chaotický - chvíli mi sice dá práci se zorientovat, ale to je blogspotem, ne Tebou :) :D Tenhle GiveAway je super, snad se na mě aspoň poprvé usměje štěstí nooo :)
    Mau z blogu www.readerscorner.blog.cz (PS.: Díky za komentář ke článku o LiS! :))

    OdpovědětVymazat
  41. Ahooj :) zapojuji se také do soutěže. Přes GFC tě sleduji pod jménem Cassie H., můj kontaktní email je: renca.hlochova@seznam.cz
    Proč chci tento kalendář? Jelikož Vánoce miluji a k tomu nesmí chybět bezva kalendář s překvapením. Navíc bych chtěla na mém blogu každý den vytvořit článek na každý balíček z kalendáře :)
    Nejvíc se mi líbí na tvém blogu styl. Je to krásně přehledné, hned jsem se tu zorientovala a máš super články. Skvělá práce :)
    Měj se hezky a ať vyhraje ten, kdo si to zaslouží (y)

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj, sleduji tě jako Tereza Nováková a můj kontaktní email je Tereza.Novakova.52@seznam.cz.
    Soutěž se mi strašně líbí, miluji adventní kalendáře a byla bych moc ráda, kdybych mohla k tradičnímu s čokoládka připojit i tento, který je o moc zajímavější ;-)
    Na blogu se mi líbí ukázky tvého líčení, moc ti to v nich sluší :)
    Hezký den a ať se tvému blogu daří, Terka

    OdpovědětVymazat
  43. Krásna Giveaway!
    Sledujem ťa ako Ev. a môj mail je hellomynameisev@gmail.com :)
    Tvoj blog som objavila iba dnes, no veľmi sa mi páči.

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  44. To je vážně skvělý nápad na giveaway! :)
    Sleduji tě jako Another Dominika
    Na tvůj blog jsem narazila dneska, takže nemůžu moc soudit.. ale líbí se mi, že máš na blogu od všeho trošku :)
    anotherdominika@gmail.com

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  45. Wau originalita a to se mi líbí!! A máš pěkné články :-)) Myslím, že nemá cenu ti tady psát jak užasnej blog máš, protože ti to tady píše každý :-)) Je strašně fajn, že máš odkaždého něco! :-)) A proč bych to měla vyhrát? je to jen o náhodě a zkouším to protože se mi nikdy nepodařilo, žádnou soutěž vyhrát. Jinak přeju všem soutěžícím štěstí a radost z vyhraného balíčku :-)) Začala jsem tě sledovat jako Martina Novotná a můj kontakt je bud' FB -> Mar Tinka (https://www.facebook.com/marta.novotna.528 a jsem tu nejčastěji a dáse říct denně) a nebo email -> Martina.Novotna1998@gmail.com

    Přeju ti plno uspěchu :-)

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj, sleduji jako Barbora Navrátilová, můj email je navratilova-barbora@email.cz
    Momentálně jsem prošla celý Tvůj blog a moc se mi líbí, jak hodnotíš kosmetiku a zaujaly mě swapy :)

    OdpovědětVymazat
  47. Tak to je velmi nápaditá a originální soutěž! Stala jsem se Tvou pravidelnou čtenářkou, na Tvém blogu se mi líbí příjemný písemný projev, Tvé odpovědi na všechny komentáře a TAGY.
    Sleduji tedy jako LSG Lucie Schreder Gondorčínová a můj email je: lucie.gondorcinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Sleduji tě jako: Tereza Hájková ( www.terezah-style.blogspot.cz )
    Můj mail: terezka0000@seznam.cz
    Tvůj blog jsem objevila právě dnes, takže přesně nemůžu posoudit ale líbí se mi hezky napsané, dobře čtitelné články a hlavně články které mě osobně zajímají.

    OdpovědětVymazat
  49. Super nápad :) mail: danycuks@gmail.com
    sledujem ako Dany Čuks
    Na blogu by som trochu prepracovala dizajn a taktiež tu v GA máš napísané, že sledovať cez Google + ale nie som si istá, či si nemyslela GFC (google friend conect), pretože tam je pripojiť sa k tomuto webu a cez google + je pridať do okuhov :) Len taký detail :)

    OdpovědětVymazat
  50. Super nápad, veľmi sa mi takéto niečo páči.

    sledujem ťa ako Katarína Sládečková
    mail: sladeckova219@gmail.com

    Tvoj blog som objavila nedávno a veľmi ma oslovil. Možno by som pridávala viac príspevkov, inak je všetko super.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s GIVEAWAY o bieliacu zubnú kúru a dve bieliace zubné pasty

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj,
    sleduji jako Caterina Lothbrok, mail: KasumiJedai@seznam.cz

    Sleduji tě nově, takže nemohu nějak supr posoudit, ale líbí se mi nápad na takovou GA.:)

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj, sledujem ťa ako Lucia Jakubčáková. Tvoja giveaway ma veľmi zaujala, je milé si každý deň nájsť nejakú drobnosť a dokonca z kozmetiky. Je to naozaj skvelý nápad. Môj email: luciajakubcakova11@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Sledujem ťa ako Anna Pochybova. Našla som ťa vďaka fb skupinke SWAP :) takže čo ma zaujalo na tvojom blogu sú SWAPY a recenzie. Naopak jedno dočasné negatívum je, že som sa tešila na články k móde a žiaľ, ešte tam nič nie je, ale to mi nevadím, verím, že sa to rýchlo napraví. A prečo by som chcela vyhrať? Je to jednoduché. Kto by nechcel? A navyše kto by sa nezapojil do takej originálnej súťaže plnej prekvapení? Teším sa na tvoje nové príspevky. Email: annapochybova112@gmail.com Fb: Anna Anius Pochybová

    OdpovědětVymazat
  54. GFC: Naomy Jakab
    E-mail: naomyjakab@gmail.com

    Tvoj blog sa mi veľmi páči,hlavne design! :) Táto GA sa mi tiež páči,proste ma veľmi zaujala,hlavne preto,lebo milujem kozmetiku a milujem adventné kalendáre! ^^

    OdpovědětVymazat
  55. Krasna GA, rada se zapojim. j.krupalova@gmal.com, Jitka Krupalova..tvuj blog vidin poprve, tesim se az si vsechno proctu..vanoce a vse kolem nich miluju, takze adventni kalendar by u me byl v tech spravnych rukach :-D

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj:)
    GFC: Tereza Markalousová
    mail : terezmarkalousova@gmail.com
    Tvůj blog čtu málem od začátku. Moc ráda čtu tvé články, líbí se mi styl,kterým píšeš a musím říct,že tvůj blog má vážně super design.Už se nemůžu dočkat, na tvoje články o modě!:) Miluju překvapení, takže by mi tvůj adventní kalendář udělal ohromnou radost.

    OdpovědětVymazat
  57. Skvělá giveaway. Podobná probíhá i na mém blogu :-)

    wormake@seznam.cz

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj :))
    Žaninkaa
    zandamlky@seznam.cz
    Moc se mi nelíbí vzhled záhlaví.. jak se posouvá :D Ale zase je to originální :) Každopádně jdu si přečíst nějaké články :) A hned se mi líbí tvá soutěž :D

    Jinak u mě na blogu je taky giveaway, kdyby jsi se chtěla zapojit :) ! www.borntobebeautiful.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj :) sleduje ako Betty Behanova
    betty.behanova@gmail.com
    Tvoj blog si mi dala do komentara na moju GA a tak neviem moc ale zatial sa mi na tvojom blogu co som stihla pozriet paci naozaj vsetko a hlavne ten vzhlad :) krasny jednoduchy a podla mojho vkusu :)
    A teraz preco by som ja mala vyhrat? Ja to jednoznacne prajem vsetkym ktore sa zapojili drzim im vsetkym moc palce a vyhrat by som mala preto,lebo mam zajtra meniny :D :D :D zartujem ale mam ich :D :D pretoze som nikdy nemala na vianoce adventny kalendar a moc po nom tuzim :) hlavne po tomto pretoze to vyzera naozaj skvelo :)

    OdpovědětVymazat
  60. Tak sleduji jako Kateřina Výmolová
    vymolovak@gmail.com
    Máš moc pěkný blog, ráda se sem vracím, krásný design a proč bych měla vyhrát no protože miluji dárky a překvapení a zpříjemnila bych si čekání na Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  61. Bezva nápad:
    Sleduji jako Beauty Brunet.
    beautyworldbybrunet@seznam.cz
    A co se mi na blogu líbí? :) Moc se mi líbí recepty, už jsem zkoušela brokolicou polévku i banánové muffiny a všem chutnali :) Pak také moc ráda čtu recenze, jelikož mi kolikrát pomohly při výběru kosmetiky.
    Moc ráda bych vyhrála tuto soutěž, protože tenhle krásný kalendář by mi 100% zpříjemnil čekání na Ježíška :)

    OdpovědětVymazat

Pravidelní čtenáři

Návštěvnost blogu